Българската асоциация на музикалните продуценти с безусловна  подкрепа и солидарност с народа на Украйна

Снимка: Pixabay.com

Българските музикални продуценти изразяват безусловната си подкрепа и солидарност с  народа на Украйна в тези мрачни времена на военна агресия в Европа, на каквато не сме били свидетели от Втората световна война насам. Тази агресия всекидневно отнема невинни животи и принуждава стотици хиляди украинци да напуснат домовете си, в търсене на сигурност и мир.

Войната в Украйна доведе до хуманитарна катастрофа и ние вярваме, че трябва да се обединим в опит да преодолеем заедно тази криза и да помогнем на  засегнатите от военните действия на Русия в Украйна. Човешкият живот е над всичко и нашият призив е за мир и спиране на военните действия. Нашите мисли са насочени към хората и децата на Украйна, които преживяват най-тежките моменти в живота си. Нека всички да помогнем както можем.

Като индивидуални членове на Българската асоциация на музикалните продуценти, и като българско сдружение в творческия сектор, ние правим и ще продължим да правим всичко възможно, за да допринесем за облекчаване на хуманитарната криза.